Puzzel en win prijzen met een Prijspuzzel

 

prijspuzzelHou jij van puzzelen en van prijzen winnen? Dan zijn prijspuzzels de ideale manier om dit te combineren!

Puzzel en win acties vindt je tegenwoordig overal. In magazines en tijdschriften, kranten en ook online kun je prijspuzzels vinden. De meest voorkomende puzzel en win acties zijn puzzels zoals Cryptogrammen, Filippines, Kruiswoordraadsels, Sudoku, Woordzoekers en Zweedse puzzels.

 

 

 

Waar kun je allemaal prijspuzzels vinden?

 

Het zoeken naar prijspuzzels waarmee je kans maakt op mooie prijzen hebben wij al voor je gedaan! Bekijk alle gratis prijspuzzels online op onze website. Soms geven wij het antwoord of de oplossing er al bij!

 

Hieronder hebben wij een overzicht gezet welke bladen, tijdschriften, magazines en kranten er bekend om staan een prijspuzzel te hebben. Vaak is er iedere maand en in sommige bladen zelf wekelijks een nieuwe puzzel en winactie.

Ken jij nog een blad met een prijspuzzel en staat deze nog niet hieronder in het overzicht? Stuur ons dan een mailtje zodat we deze toe kunnen voegen!

 

 

Puzzel en win in Dagbladen en Kranten

 

In de krant of weekbladen zoals het Zondagsnieuws is vaak een prijspuzzel te vinden waarmee je kans maakt op een prijs als je de oplossing instuurt. Op kranten heb je vaak wel een abonnement nodig, maar je kunt ook bijvoorbeeld aan de buurman of buurvrouw vragen of zij iets met de puzzel doen.

 

Onderstaande kranten en dagbladen hebben prijspuzzels:

 

* Ad.nl
* Aencmedia.nl (Zondagsnieuws)
 
* Telegraaf.nl
* Trouw.nl
 

 

 

Puzzel en win in Supermarkt magazines & reclame folders

 

Ook in supermarkt magazines en reclame folders van winkels zijn met regelmaat prijspuzzels te vinden. Deze magazines kun je gratis ophalen bij de supermarkt inde buurt of krijg je automatisch via de post toegestuurd. Naast de lekkere recepten die je in dit magazine vindt, staat er ook vaak een prijspuzzel in waarmee je kans maakt op mooie prijzen.

 

Onderstaande Supermarkt magazines en winkels hebben prijspuzzels:

 

* boodschappen.nl (maandelijks)
* deen.nl (wekelijks)
* trekpleister.nl (regelmatig)
* dirk.nl (maandelijks)
* plus.nl
  

Puzzel en win in Magazine en tijdschriften

 

Prijspuzzels staan vaak in tijdschriften, waarmee je hele mooie prijzen kunt winnen. Je kunt de puzzel oplossen en de oplossing insturen via de website, soms via een SMS of e-mail en ook nog op de ouderwetse manier, via een briefkaart. Je dient wel een abonnement te hebben op onderstaande tijdschriften om de puzzel in te kunnen vullen.

(Tip: Vraag in je omgeving of iemand een abonnement heeft en of jij de puzzel uit het tijdschrift mag hebben. Je kunt ook altijd overwegen om zelf een abonnement te nemen).

 

Onderstaande magazines en tijdschriften hebben prijspuzzels:

 

* anwb.nl/kampioen (maandelijks)
* bijbelgenootschap.nl
* brabeau.nl
* computereasy.nl (maandelijks)
* computeridee.nl (2 wekelijks)
* italiemagazine.nl (maandelijks)
* kromagazine.nl
* libelle.nl

* margriet.nl
* meandmycat.nl
* mediterranee.info (kwartaal)
* mikrogids.nl
* plusonline.nl (maandelijks)
* ridderpro.nl (maandelijks) 
* vgz.nl
* vriendin.nl
* weekend.nl
* zaanstreek.nl (maandelijks)

 

Puzzel en win voor kinderen

 

Veel kinderen houden van puzzelen en al helemaal van prijzen winnen! Ben jij opzoek naar prijspuzzels voor kinderen, dan kun je bij de volgende bladen regelmatig een leuke prijspuzzel vinden.

 

* okki.nl (maandelijks)
* zozitdat.nl (maandelijks)
* kidsweek.nl (periodiek)

     

 

 

Online meedoen aan prijspuzzels

 

Op internet zijn diverse websites waar je ook online mee kunt doen aan puzzels om kans te maken op prijzen. Hieronder staan de websites vermeld waarmee je online prijzen kunt winnen met puzzelen.

 

* puzzelsite.nl
* prijswoordpuzzel.nl

     

 

 

Prijspuzzel winnaars

 

Winnaars van prijspuzzels worden meestal bekend gemaakt in de volgende editie van de prijspuzzel. Heeft de puzzel aanbieder een website? Dan is er een grote kans dat de winnaar ook online staat vermeldt. Omdat je bij de meeste prijspuzzels ook meteen je naam en adresgegevens invult, wordt de gewonnen prijs altijd opgestuurd.

 

Vind jij prijspuzzels ook zo leuk en heb je iets gehad aan deze tips?

Je kunt ons een handje helpen door deze pagina te delen via Social Media.