Maak kans op gratis kaarten voor een Pretpark of Dierentuin! Win kaartjes voor de Efteling, Walibi, Duinrell of een ander attractiepark of ga helemaal gratis naar de dierentuin met een van deze winacties! Een dagje in de wondere wereld van de Efteling? Naar de dolfijnen van Dolfinarium? In de achtbanen van Walibi, of zwemmen in het Tikibad van Duinrell? Het kan allemaal als je gratis pretpark kaartjes wint! Doe daarom snel mee aan een pretpark of dierentuin prijsvraag en wie weet ga jij wel gratis naar een Pretpark of dierentuin toe! Toon minder uitleg? Wil je meer uitleg?

Gratis de leukste Pretpark & Dierentuin winacties!

Prijsvraag Antwoord

Pretpark of Attractiepark

Prijsvraag Antwoord
Lege Batterijen lever ze in en win een reischeque of rode pluim cadeaubon voor b.v. toegangskaartjes Efteling
(Legebatterijen.nl)
Verzamel 10 lege batterijen, stop ze in een zakje met je naam en adres en lever ze in bij inleverpunt bij jou in de buurt. Totaal worden er 103 zakjes elke maand als winnaar uit de inzamelbakken voor lege batterijen getrokken en winnen een prijs.
Win een reis naar Disney! Weekend Disneyland Parijs met een familie-arrangement of VIP-tickets pretpark
(Win-een-reis-naar-disney.nl)
Wil jij graag weekend naar Disneyland Parijs? Beantwoord dan 3 korte vragen en maak kans op een geweldige reis naar dit pretpark met al je favoriete Disney karakters. Zie shows, attracties en geniet van een Disney thema hotel of rollercoaster.
Win Familie ticket Linnaeushof in Bennebroek
(Maxmagazine.nl)
Vul deelname prijsvraag in en maak kans op 10x4 toegangskaartjes
Win vrijkaartjes Toverland kinderpretpark
(Oudersvannu.nl)
Lid worden Toverland pretpark nieuwsbrief en toegangskaartjes winnen
Winacties Uit in Noord-Holland uitagenda
(Uitinnoordholland.nl/winacties)
Tickets en vrijkaarten uitjes Noord-Holland

Dierentuin prijzen

Prijsvraag Antwoord
Win gratis dierentuintickets naar een dierentuin naar keuze
(Win-dierentuin-tickets.nl)
Gratis naar de dierentuin winactie! Doe snel mee want OP=OP. Als je wint mag je tickets uitzoeken van een dierentuin naar keuze. Zo kun je o.a. naar Wildlands Advertenture Zoo Emmen, Burgers Zoo, De Apenheul, Artis, Dolfinarium Harderwijk, Safaripark Beekse Bergen, Ouwehands Dierenpark, Diergaarde Blijdorp of een andere dierentuin naar keuze. Vul in en win deze actie!