Enquetes met een prijs vul in en win! Gratis een leuk overzicht van allerlei vragenlijsten. Met elke enquete hieronder is gratis een leuke prijs te winnen. Meedoen is gratis, dus wil jij met jouw mening kans maken op mooie prijzen? Dan is deze pagina zeker iets voor jou! Toon minder uitleg? Wil je meer uitleg?

De populairste enquetes van dit moment

Prijsvraag Antwoord
Gratis NS dagkaart voor 4 personen
(Ns.nl/win)
Reis jij met de NS? Doe mee en win
Hello Fresh maaltijdbox twv 92,-
(Hellofresh.nl/gratis-maaltijdbox)
De waarde van de box is 92,- euro

Win enquetes met prijs MAART 2017

Prijsvraag Antwoord
Win een Center Parcs weekend naar bungalowpark van je keuze
(Win-center-parcs-weekend.nl)
Win een weekend naar Center Parcs door deze korte enquete in te vullen. En beantwoord de vraag: waarom ga jij naar een bungalowpark zoals Center Parcs. Je kunt kiezen uit het huisje, de sauna of het tropisch zwembad. Geef jouw vakantie-reden op en win een gratis vakantie op CenterParcs.
Het Testpanel, test nieuwe producten, make-up, creme, bodylotion, thee, levensmiddelen, wasmiddel, kleding en gadgets met test en winacties
(Hettestpanel.nl/winacties)
Vind jij het leuk om producten en spullen te testen en daar je mening over te geven? Dan zit je bij HetTestpanel goed. Je vindt hier winacties met make-up sets, pakketjes vol beautyspullen, de nieuwste thee van b.v. PickWick of een ander nieuw product uit de supermarkt. En vaak van de nieuwste merken of collecties. Je moet inloggen met een gratis account en de kans dat je wint is groter omdat er voor de te winnen prijzen veel testers worden gezocht. Doe mee en test en win. Want het product mag je na afloop houden.