Win weekend Disneyland Paris, treinreis en disney hotel

Prijsvraag van Plus.nlWin weekend Disneyland Paris, treinreis en disney hotel. Op Plus.nl. Antwoord of uitleg: Je bestelnummer is je lotnummer. Bestel je boodschappen online.. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Plus.nl?
Ga naar Win weekend Disneyland Paris, treinreis en disney hotel. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Je bestelnummer is je lotnummer. Bestel je boodschappen online..

Je maakt dan op Plus.nl kans op de volgende prijs: Win weekend Disneyland Paris, treinreis en disney hotel door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Je bestelnummer is je lotnummer. Bestel je boodschappen online..

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Plus.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win weekend Disneyland Paris, treinreis en disney hotel' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Plus.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win weekend Disneyland Paris, treinreis en disney hotel!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win weekend Disneyland Paris, treinreis en disney hotel!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Plus.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Je bestelnummer is je lotnummer. Bestel je boodschappen online.

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-weekend-disneyland-paris-treinreis-en-disney-hotel/53916/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]