Win vrijkaartjes voor de Sint op Pakjesboot

Prijsvraag van Ditjesendatjes.nlWin vrijkaartjes voor de Sint op Pakjesboot. Op Ditjesendatjes.nl. Antwoord of uitleg: Prijsvraag invullen van Ditje & Datjes en kans maken op deze leuke gratis prijs. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Ditjesendatjes.nl?
Ga naar Win vrijkaartjes voor de Sint op Pakjesboot. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Prijsvraag invullen van Ditje & Datjes en kans maken op deze leuke gratis prijs.

Je maakt dan op Ditjesendatjes.nl kans op de volgende prijs: Win vrijkaartjes voor de Sint op Pakjesboot door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Prijsvraag invullen van Ditje & Datjes en kans maken op deze leuke gratis prijs.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Ditjesendatjes.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win vrijkaartjes voor de Sint op Pakjesboot' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Ditjesendatjes.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win vrijkaartjes voor de Sint op Pakjesboot!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win vrijkaartjes voor de Sint op Pakjesboot!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Ditjesendatjes.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Prijsvraag invullen van Ditje & Datjes en kans maken op deze leuke gratis prijs

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-vrijkaartjes-voor-de-sint-op-pakjesboot/55225/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]