Win vrijkaartjes, entree en tickets voor kinder-evenementen, theater en voorstellingen

Prijsvraag van Tips4kidsgids.nlWin vrijkaartjes, entree en tickets voor kinder-evenementen, theater en voorstellingen. Op Tips4kidsgids.nl. Antwoord of uitleg: Midden op de pagina staan mail en win prijsvragen die je kunt winnen. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Tips4kidsgids.nl?
Ga naar Win vrijkaartjes, entree en tickets voor kinder-evenementen, theater en voorstellingen. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Midden op de pagina staan mail en win prijsvragen die je kunt winnen.

Je maakt dan op Tips4kidsgids.nl kans op de volgende prijs: Win vrijkaartjes, entree en tickets voor kinder-evenementen, theater en voorstellingen door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Midden op de pagina staan mail en win prijsvragen die je kunt winnen.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Tips4kidsgids.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win vrijkaartjes, entree en tickets voor kinder-evenementen, theater en voorstellingen' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Tips4kidsgids.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win vrijkaartjes, entree en tickets voor kinder-evenementen, theater en voorstellingen!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win vrijkaartjes, entree en tickets voor kinder-evenementen, theater en voorstellingen!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Tips4kidsgids.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Midden op de pagina staan mail en win prijsvragen die je kunt winnen

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-vrijkaartjes-entree-en-tickets-voor-kinder-evenementen-theater-en-voorstellingen/44220/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]