Win vliegtickets + vakantie Malta voor Isle of MTV-concert

Prijsvraag van Isleofmtv.comWin vliegtickets + vakantie Malta voor Isle of MTV-concert. Op Isleofmtv.com. Antwoord of uitleg: Doe mee en zorg dat je een geldig paspoort hebt en alle benodigde visums voor Malta. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Isleofmtv.com?
Ga naar Win vliegtickets + vakantie Malta voor Isle of MTV-concert. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Doe mee en zorg dat je een geldig paspoort hebt en alle benodigde visums voor Malta.

Je maakt dan op Isleofmtv.com kans op de volgende prijs: Win vliegtickets + vakantie Malta voor Isle of MTV-concert door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Doe mee en zorg dat je een geldig paspoort hebt en alle benodigde visums voor Malta.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Isleofmtv.com, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win vliegtickets + vakantie Malta voor Isle of MTV-concert' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Isleofmtv.com te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win vliegtickets + vakantie Malta voor Isle of MTV-concert!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win vliegtickets + vakantie Malta voor Isle of MTV-concert!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Isleofmtv.com en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Doe mee en zorg dat je een geldig paspoort hebt en alle benodigde visums voor Malta

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-vliegtickets--vakantie-malta-voor-isle-of-mtv-concert/50310/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]