Win Timo en Co boekjes om voor te lezen aan kinderen

Prijsvraag van Coderups.nlWin Timo en Co boekjes om voor te lezen aan kinderen. Op Coderups.nl. Antwoord of uitleg: Kleurplaat Tim en Co inkleuren. De mooiste wint een prijs. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Coderups.nl?
Ga naar Win Timo en Co boekjes om voor te lezen aan kinderen. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Kleurplaat Tim en Co inkleuren. De mooiste wint een prijs.

Je maakt dan op Coderups.nl kans op de volgende prijs: Win Timo en Co boekjes om voor te lezen aan kinderen door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Kleurplaat Tim en Co inkleuren. De mooiste wint een prijs.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Coderups.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win Timo en Co boekjes om voor te lezen aan kinderen' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Coderups.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win Timo en Co boekjes om voor te lezen aan kinderen!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win Timo en Co boekjes om voor te lezen aan kinderen!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Coderups.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Kleurplaat Tim en Co inkleuren. De mooiste wint een prijs

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-timo-en-co-boekjes-om-voor-te-lezen-aan-kinderen/45634/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]