Win tickets, entree naar party's, feesten en festivals

Prijsvraag van Maxazine.nlWin tickets, entree naar party's, feesten en festivals. Op Maxazine.nl. Antwoord of uitleg: Volg uitleg en win prijzen. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Maxazine.nl?
Ga naar Win tickets, entree naar party's, feesten en festivals. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Volg uitleg en win prijzen.

Je maakt dan op Maxazine.nl kans op de volgende prijs: Win tickets, entree naar party's, feesten en festivals door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Volg uitleg en win prijzen.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Maxazine.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win tickets, entree naar party's, feesten en festivals' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Maxazine.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win tickets, entree naar party's, feesten en festivals!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win tickets, entree naar party's, feesten en festivals!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Maxazine.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Volg uitleg en win prijzen

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-tickets-entree-naar-partys-feesten-en-festivals/44394/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]