Win KLM Economy-tickets van 1000 euro v.a. Schiphol

Prijsvraag van Geslaagd.klm.nlWin KLM Economy-tickets van 1000 euro v.a. Schiphol. Op Geslaagd.klm.nl. Antwoord of uitleg: Eindexamen achter de rug? Hang dan de vlag uit op KLM en maak kans op dit vliegtickets. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Geslaagd.klm.nl?
Ga naar Win KLM Economy-tickets van 1000 euro v.a. Schiphol. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Eindexamen achter de rug? Hang dan de vlag uit op KLM en maak kans op dit vliegtickets.

Je maakt dan op Geslaagd.klm.nl kans op de volgende prijs: Win KLM Economy-tickets van 1000 euro v.a. Schiphol door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Eindexamen achter de rug? Hang dan de vlag uit op KLM en maak kans op dit vliegtickets.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Geslaagd.klm.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win KLM Economy-tickets van 1000 euro v.a. Schiphol' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Geslaagd.klm.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win KLM Economy-tickets van 1000 euro v.a. Schiphol!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win KLM Economy-tickets van 1000 euro v.a. Schiphol!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Geslaagd.klm.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Eindexamen achter de rug? Hang dan de vlag uit op KLM en maak kans op dit vliegtickets

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-klm-economy-tickets-van-1000-euro-va-schiphol/50728/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]