Win kaarten voor een scape room bij jou in de buurt

Prijsvraag van Metro.nlWin kaarten voor een scape room bij jou in de buurt. Op Metro.nl. Antwoord of uitleg: Lees jij veel en ben je tussen de 12 en 16 jaar? Doe mee en stem op leuke jeugdboeken. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Metro.nl?
Ga naar Win kaarten voor een scape room bij jou in de buurt. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Lees jij veel en ben je tussen de 12 en 16 jaar? Doe mee en stem op leuke jeugdboeken.

Je maakt dan op Metro.nl kans op de volgende prijs: Win kaarten voor een scape room bij jou in de buurt door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Lees jij veel en ben je tussen de 12 en 16 jaar? Doe mee en stem op leuke jeugdboeken.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Metro.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win kaarten voor een scape room bij jou in de buurt' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Metro.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win kaarten voor een scape room bij jou in de buurt!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win kaarten voor een scape room bij jou in de buurt!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Metro.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Lees jij veel en ben je tussen de 12 en 16 jaar? Doe mee en stem op leuke jeugdboeken

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-kaarten-voor-een-scape-room-bij-jou-in-de-buurt/48268/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]