Win je foto in de Tina en word mazzelmeid van de week

Prijsvraag van Tina.nlWin je foto in de Tina en word mazzelmeid van de week. Op Tina.nl. Antwoord of uitleg: Opgeven met je Tina abonneenummer. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Tina.nl?
Ga naar Win je foto in de Tina en word mazzelmeid van de week. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Opgeven met je Tina abonneenummer.

Je maakt dan op Tina.nl kans op de volgende prijs: Win je foto in de Tina en word mazzelmeid van de week door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Opgeven met je Tina abonneenummer.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Tina.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win je foto in de Tina en word mazzelmeid van de week' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Tina.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win je foto in de Tina en word mazzelmeid van de week!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win je foto in de Tina en word mazzelmeid van de week!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Tina.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Opgeven met je Tina abonneenummer

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-je-foto-in-de-tina-en-word-mazzelmeid-van-de-week/43311/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]