Win jaar lang lunch eten bij restaurant Bij Vermeer

Prijsvraag van Tilburg.comWin jaar lang lunch eten bij restaurant Bij Vermeer. Op Tilburg.com. Antwoord of uitleg: Hoe duur is het Proeven Bij Vermeer menu voor 2 personen, incl. fles wijn? 70 euro. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Tilburg.com?
Ga naar Win jaar lang lunch eten bij restaurant Bij Vermeer. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Hoe duur is het Proeven Bij Vermeer menu voor 2 personen, incl. fles wijn? 70 euro.

Je maakt dan op Tilburg.com kans op de volgende prijs: Win jaar lang lunch eten bij restaurant Bij Vermeer door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Hoe duur is het Proeven Bij Vermeer menu voor 2 personen, incl. fles wijn? 70 euro.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Tilburg.com, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win jaar lang lunch eten bij restaurant Bij Vermeer' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Tilburg.com te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win jaar lang lunch eten bij restaurant Bij Vermeer!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win jaar lang lunch eten bij restaurant Bij Vermeer!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Tilburg.com en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Hoe duur is het Proeven Bij Vermeer menu voor 2 personen, incl. fles wijn? 70 euro

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-jaar-lang-lunch-eten-bij-restaurant-bij-vermeer/55306/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]