Win het boek De katholieke school van Edoardo Albinati

Prijsvraag van Italiemagazine.nlWin het boek De katholieke school van Edoardo Albinati. Op Italiemagazine.nl. Antwoord of uitleg: Wil je kans maken op deze Italie prijs, vul dan je gegevens in. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Italiemagazine.nl?
Ga naar Win het boek De katholieke school van Edoardo Albinati. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Wil je kans maken op deze Italie prijs, vul dan je gegevens in.

Je maakt dan op Italiemagazine.nl kans op de volgende prijs: Win het boek De katholieke school van Edoardo Albinati door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Wil je kans maken op deze Italie prijs, vul dan je gegevens in.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Italiemagazine.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win het boek De katholieke school van Edoardo Albinati' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Italiemagazine.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win het boek De katholieke school van Edoardo Albinati!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win het boek De katholieke school van Edoardo Albinati!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Italiemagazine.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Wil je kans maken op deze Italie prijs, vul dan je gegevens in

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-het-boek-de-katholieke-school-van-edoardo-albinati/55191/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]