Win gratis de film Amori fragili op dvd

Prijsvraag van Cinemagazine.nlWin gratis de film Amori fragili op dvd. Op Cinemagazine.nl. Antwoord of uitleg: Wie speelt de rol van Claudia? Lucia Mascino. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Cinemagazine.nl?
Ga naar Win gratis de film Amori fragili op dvd. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Wie speelt de rol van Claudia? Lucia Mascino.

Je maakt dan op Cinemagazine.nl kans op de volgende prijs: Win gratis de film Amori fragili op dvd door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Wie speelt de rol van Claudia? Lucia Mascino.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Cinemagazine.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win gratis de film Amori fragili op dvd' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Cinemagazine.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win gratis de film Amori fragili op dvd!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win gratis de film Amori fragili op dvd!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Cinemagazine.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Wie speelt de rol van Claudia? Lucia Mascino

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-gratis-de-film-amori-fragili-op-dvd/53685/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]