Win filmtickets voor de premiere van Zwaar Verliefd

Prijsvraag van Lindanieuws.nlWin filmtickets voor de premiere van Zwaar Verliefd. Op Lindanieuws.nl. Antwoord of uitleg: Reageer waarom je deze prijs wilt hebben en maak gratis kans. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Lindanieuws.nl?
Ga naar Win filmtickets voor de premiere van Zwaar Verliefd. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Reageer waarom je deze prijs wilt hebben en maak gratis kans.

Je maakt dan op Lindanieuws.nl kans op de volgende prijs: Win filmtickets voor de premiere van Zwaar Verliefd door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Reageer waarom je deze prijs wilt hebben en maak gratis kans.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Lindanieuws.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win filmtickets voor de premiere van Zwaar Verliefd' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Lindanieuws.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win filmtickets voor de premiere van Zwaar Verliefd!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win filmtickets voor de premiere van Zwaar Verliefd!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Lindanieuws.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Reageer waarom je deze prijs wilt hebben en maak gratis kans

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-filmtickets-voor-de-premiere-van-zwaar-verliefd/54613/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]