Win entreetickets gayfeest Manjefiek on the beach

Prijsvraag van Denhaagfm.nlWin entreetickets gayfeest Manjefiek on the beach. Op Denhaagfm.nl. Antwoord of uitleg: Waarom wil jij op zaterdag 25 augustus gratis naar het jubileumfeest?. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Denhaagfm.nl?
Ga naar Win entreetickets gayfeest Manjefiek on the beach. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Waarom wil jij op zaterdag 25 augustus gratis naar het jubileumfeest?.

Je maakt dan op Denhaagfm.nl kans op de volgende prijs: Win entreetickets gayfeest Manjefiek on the beach door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Waarom wil jij op zaterdag 25 augustus gratis naar het jubileumfeest?.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Denhaagfm.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win entreetickets gayfeest Manjefiek on the beach' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Denhaagfm.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win entreetickets gayfeest Manjefiek on the beach!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win entreetickets gayfeest Manjefiek on the beach!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Denhaagfm.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Waarom wil jij op zaterdag 25 augustus gratis naar het jubileumfeest?

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-entreetickets-gayfeest-manjefiek-on-the-beach/52866/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]