Win entreekaartjes voor Belgische W-Fest

Prijsvraag van Maxazine.nlWin entreekaartjes voor Belgische W-Fest. Op Maxazine.nl. Antwoord of uitleg: Like Maxazine Utrecht en tag met wie je wilt gaan. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Maxazine.nl?
Ga naar Win entreekaartjes voor Belgische W-Fest. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Like Maxazine Utrecht en tag met wie je wilt gaan.

Je maakt dan op Maxazine.nl kans op de volgende prijs: Win entreekaartjes voor Belgische W-Fest door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Like Maxazine Utrecht en tag met wie je wilt gaan.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Maxazine.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win entreekaartjes voor Belgische W-Fest' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Maxazine.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win entreekaartjes voor Belgische W-Fest!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win entreekaartjes voor Belgische W-Fest!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Maxazine.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Like Maxazine Utrecht en tag met wie je wilt gaan

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-entreekaartjes-voor-belgische-w-fest/52118/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]