Win entree Beeld en Geluid tijdens de Open Studio dagen

Prijsvraag van Tvfilm.nlWin entree Beeld en Geluid tijdens de Open Studio dagen. Op Tvfilm.nl. Antwoord of uitleg: Welk evenement in de laatste week wordt vanuit Beeld en Geluid uitgezonden? Top 2000. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Tvfilm.nl?
Ga naar Win entree Beeld en Geluid tijdens de Open Studio dagen. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Welk evenement in de laatste week wordt vanuit Beeld en Geluid uitgezonden? Top 2000.

Je maakt dan op Tvfilm.nl kans op de volgende prijs: Win entree Beeld en Geluid tijdens de Open Studio dagen door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Welk evenement in de laatste week wordt vanuit Beeld en Geluid uitgezonden? Top 2000.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Tvfilm.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win entree Beeld en Geluid tijdens de Open Studio dagen' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Tvfilm.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win entree Beeld en Geluid tijdens de Open Studio dagen!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win entree Beeld en Geluid tijdens de Open Studio dagen!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Tvfilm.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Welk evenement in de laatste week wordt vanuit Beeld en Geluid uitgezonden? Top 2000

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-entree-beeld-en-geluid-tijdens-de-open-studio-dagen/52825/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]