Win elke maand een leuke prijs van Jumbo en Elmex kids

Prijsvraag van Jumbo.comWin elke maand een leuke prijs van Jumbo en Elmex kids. Op Jumbo.com. Antwoord of uitleg: Download een van de Elmex kleurplaten en kleur ze zo mooi mogelijk in. Elke maand prijs. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Jumbo.com?
Ga naar Win elke maand een leuke prijs van Jumbo en Elmex kids. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Download een van de Elmex kleurplaten en kleur ze zo mooi mogelijk in. Elke maand prijs.

Je maakt dan op Jumbo.com kans op de volgende prijs: Win elke maand een leuke prijs van Jumbo en Elmex kids door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Download een van de Elmex kleurplaten en kleur ze zo mooi mogelijk in. Elke maand prijs.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Jumbo.com, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win elke maand een leuke prijs van Jumbo en Elmex kids' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Jumbo.com te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win elke maand een leuke prijs van Jumbo en Elmex kids!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win elke maand een leuke prijs van Jumbo en Elmex kids!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Jumbo.com en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Download een van de Elmex kleurplaten en kleur ze zo mooi mogelijk in. Elke maand prijs

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-elke-maand-een-leuke-prijs-van-jumbo-en-elmex-kids/48447/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]