Win een uitgeefcontract bij de Crime Compagnie.

Prijsvraag van Passievoorboeken.com.


Win een uitgeefcontract bij de Crime Compagnie. Op Passievoorboeken.com. Antwoord of uitleg: Schrijfwedstrijd. Schrijf een misdaadroman van minimaal 35.000 woorden. Win op PrijzenZolder.nl


Zelf meedoen aan de winactie van www.Passievoorboeken.com?
Ga naar Win een uitgeefcontract bij de Crime Compagnie. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Schrijfwedstrijd. Schrijf een misdaadroman van minimaal 35.000 woorden.


Je maakt dan op Passievoorboeken.com kans op de volgende prijs: Win een uitgeefcontract bij de Crime Compagnie door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Schrijfwedstrijd. Schrijf een misdaadroman van minimaal 35.000 woorden.


Tweet PrijzenZolder.nl en win
meer winnenWil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

  • Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Passievoorboeken.com, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win een uitgeefcontract bij de Crime Compagnie' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En.. deel deze prijs!

Prijsvraag van Passievoorboeken.com delen

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Passievoorboeken.com te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win een uitgeefcontract bij de Crime Compagnie!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)