Win een surfkids goodiebag of zonnebril

Prijsvraag van Surfkids.nlWin een surfkids goodiebag of zonnebril. Op Surfkids.nl. Antwoord of uitleg: Deelnemen aan de kleurwedstrijd voor kinderen. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Surfkids.nl?
Ga naar Win een surfkids goodiebag of zonnebril. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Deelnemen aan de kleurwedstrijd voor kinderen.

Je maakt dan op Surfkids.nl kans op de volgende prijs: Win een surfkids goodiebag of zonnebril door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Deelnemen aan de kleurwedstrijd voor kinderen.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Surfkids.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win een surfkids goodiebag of zonnebril' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Surfkids.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win een surfkids goodiebag of zonnebril!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win een surfkids goodiebag of zonnebril!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Surfkids.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Deelnemen aan de kleurwedstrijd voor kinderen

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-een-surfkids-goodiebag-of-zonnebril/53999/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]