Win een slabbetje van deze radio voor een baby

Prijsvraag van Radio8fm.nlWin een slabbetje van deze radio voor een baby. Op Radio8fm.nl. Antwoord of uitleg: Meld de nieuwe baby aan voor Brabants BabyGeluk. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Radio8fm.nl?
Ga naar Win een slabbetje van deze radio voor een baby. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Meld de nieuwe baby aan voor Brabants BabyGeluk.

Je maakt dan op Radio8fm.nl kans op de volgende prijs: Win een slabbetje van deze radio voor een baby door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Meld de nieuwe baby aan voor Brabants BabyGeluk.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Radio8fm.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win een slabbetje van deze radio voor een baby' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Radio8fm.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win een slabbetje van deze radio voor een baby!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win een slabbetje van deze radio voor een baby!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Radio8fm.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Meld de nieuwe baby aan voor Brabants BabyGeluk

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-een-slabbetje-van-deze-radio-voor-een-baby/53786/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]