Win een setje met 5 gekleurde ribons en papertape.

Prijsvraag van Hobbyhandig.nl.


Win een setje met 5 gekleurde ribons en papertape. Op Hobbyhandig.nl. Antwoord of uitleg: Maak een mooie kaart van het knipvel uit Hobbyhandig en stuur deze op per post. Win op PrijzenZolder.nl


Zelf meedoen aan de winactie van www.Hobbyhandig.nl?
Ga naar Win een setje met 5 gekleurde ribons en papertape. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Maak een mooie kaart van het knipvel uit Hobbyhandig en stuur deze op per post.


Je maakt dan op Hobbyhandig.nl kans op de volgende prijs: Win een setje met 5 gekleurde ribons en papertape door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Maak een mooie kaart van het knipvel uit Hobbyhandig en stuur deze op per post.


Tweet PrijzenZolder.nl en win
meer winnenWil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

  • Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Hobbyhandig.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win een setje met 5 gekleurde ribons en papertape' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En.. deel deze prijs!

Prijsvraag van Hobbyhandig.nl delen

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Hobbyhandig.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win een setje met 5 gekleurde ribons en papertape!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)