Win een prijs voor de hele klas en Kidsweek in de bus.

Prijsvraag van Kinderjury.nl.


Win een prijs voor de hele klas en Kidsweek in de bus. Op Kinderjury.nl. Antwoord of uitleg: Meld je aan voor de Nederlandse Kinderjury en doe mee en stem op kinderboeken. Win op PrijzenZolder.nl


Zelf meedoen aan de winactie van www.Kinderjury.nl?
Ga naar Win een prijs voor de hele klas en Kidsweek in de bus. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Meld je aan voor de Nederlandse Kinderjury en doe mee en stem op kinderboeken.


Je maakt dan op Kinderjury.nl kans op de volgende prijs: Win een prijs voor de hele klas en Kidsweek in de bus door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Meld je aan voor de Nederlandse Kinderjury en doe mee en stem op kinderboeken.


Tweet PrijzenZolder.nl en win
meer winnenWil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

  • Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Kinderjury.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win een prijs voor de hele klas en Kidsweek in de bus' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En.. deel deze prijs!

Prijsvraag van Kinderjury.nl delen

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Kinderjury.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win een prijs voor de hele klas en Kidsweek in de bus!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)