Win een overnachting in wellnessresort City Resort Hotel.

Prijsvraag van Maxmagazine.nl.


Win een overnachting in wellnessresort City Resort Hotel. Op Maxmagazine.nl. Antwoord of uitleg: Vul in en maak kans op 2x x een arrangement van 270 euro voor 2 personen. Win op PrijzenZolder.nl


Zelf meedoen aan de winactie van www.Maxmagazine.nl?
Ga naar Win een overnachting in wellnessresort City Resort Hotel. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Vul in en maak kans op 2x x een arrangement van 270 euro voor 2 personen.


Je maakt dan op Maxmagazine.nl kans op de volgende prijs: Win een overnachting in wellnessresort City Resort Hotel door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Vul in en maak kans op 2x x een arrangement van 270 euro voor 2 personen.


Tweet PrijzenZolder.nl en win
meer winnenWil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

  • Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Maxmagazine.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win een overnachting in wellnessresort City Resort Hotel' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En.. deel deze prijs!

Prijsvraag van Maxmagazine.nl delen

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Maxmagazine.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win een overnachting in wellnessresort City Resort Hotel!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)