Win een Lonely Planet magazine uitgave met reistips

Prijsvraag van Lonelyplanet.nlWin een Lonely Planet magazine uitgave met reistips. Op Lonelyplanet.nl. Antwoord of uitleg: Like Facebookpagina, bericht over de actie en laat plaats comment over reisbestemming. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Lonelyplanet.nl?
Ga naar Win een Lonely Planet magazine uitgave met reistips. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Like Facebookpagina, bericht over de actie en laat plaats comment over reisbestemming.

Je maakt dan op Lonelyplanet.nl kans op de volgende prijs: Win een Lonely Planet magazine uitgave met reistips door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Like Facebookpagina, bericht over de actie en laat plaats comment over reisbestemming.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Lonelyplanet.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win een Lonely Planet magazine uitgave met reistips' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Lonelyplanet.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win een Lonely Planet magazine uitgave met reistips!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win een Lonely Planet magazine uitgave met reistips!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Lonelyplanet.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Like Facebookpagina, bericht over de actie en laat plaats comment over reisbestemming

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-een-lonely-planet-magazine-uitgave-met-reistips/48476/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]