Win een Inntel Hotels Art overnachting in Eindhoven

Prijsvraag van Visitbrabant.comWin een Inntel Hotels Art overnachting in Eindhoven. Op Visitbrabant.com. Antwoord of uitleg: Was was de voorgaande naam van de Dutch Design Week? Week van het Ontwerp. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Visitbrabant.com?
Ga naar Win een Inntel Hotels Art overnachting in Eindhoven. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Was was de voorgaande naam van de Dutch Design Week? Week van het Ontwerp.

Je maakt dan op Visitbrabant.com kans op de volgende prijs: Win een Inntel Hotels Art overnachting in Eindhoven door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Was was de voorgaande naam van de Dutch Design Week? Week van het Ontwerp.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Visitbrabant.com, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win een Inntel Hotels Art overnachting in Eindhoven' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Visitbrabant.com te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win een Inntel Hotels Art overnachting in Eindhoven!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win een Inntel Hotels Art overnachting in Eindhoven!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Visitbrabant.com en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Was was de voorgaande naam van de Dutch Design Week? Week van het Ontwerp

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-een-inntel-hotels-art-overnachting-in-eindhoven/53861/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]