Win een houten peuterspeelgoed in pasteltinten

Prijsvraag van Hippeshops.nlWin een houten peuterspeelgoed in pasteltinten. Op Hippeshops.nl. Antwoord of uitleg: Welk speelgoed uit de webshop van Sassefras Meisjes Speelgoed spreekt jou aan?. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Hippeshops.nl?
Ga naar Win een houten peuterspeelgoed in pasteltinten. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Welk speelgoed uit de webshop van Sassefras Meisjes Speelgoed spreekt jou aan?.

Je maakt dan op Hippeshops.nl kans op de volgende prijs: Win een houten peuterspeelgoed in pasteltinten door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Welk speelgoed uit de webshop van Sassefras Meisjes Speelgoed spreekt jou aan?.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Hippeshops.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win een houten peuterspeelgoed in pasteltinten' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Hippeshops.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win een houten peuterspeelgoed in pasteltinten!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win een houten peuterspeelgoed in pasteltinten!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Hippeshops.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Welk speelgoed uit de webshop van Sassefras Meisjes Speelgoed spreekt jou aan?

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-een-houten-peuterspeelgoed-in-pasteltinten/55351/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]