Win een Halloween Goosebump-pakket met dvd's

Prijsvraag van Zozitdat.nlWin een Halloween Goosebump-pakket met dvd's. Op Zozitdat.nl. Antwoord of uitleg: Stuur een mailtje en vertel wat het engste is dat jij ooit hebt meegemaakt. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Zozitdat.nl?
Ga naar Win een Halloween Goosebump-pakket met dvd's. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Stuur een mailtje en vertel wat het engste is dat jij ooit hebt meegemaakt.

Je maakt dan op Zozitdat.nl kans op de volgende prijs: Win een Halloween Goosebump-pakket met dvd's door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Stuur een mailtje en vertel wat het engste is dat jij ooit hebt meegemaakt.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Zozitdat.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win een Halloween Goosebump-pakket met dvd's' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Zozitdat.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win een Halloween Goosebump-pakket met dvd's!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win een Halloween Goosebump-pakket met dvd's!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Zozitdat.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Stuur een mailtje en vertel wat het engste is dat jij ooit hebt meegemaakt

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-een-halloween-goosebump-pakket-met-dvds/54422/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]