Win een Gazelle E-Bike van 2.249 euro

Prijsvraag van Texel.netWin een Gazelle E-Bike van 2.249 euro. Op Texel.net. Antwoord of uitleg: Boek een Texel arrangement en maak kans. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Texel.net?
Ga naar Win een Gazelle E-Bike van 2.249 euro. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Boek een Texel arrangement en maak kans.

Je maakt dan op Texel.net kans op de volgende prijs: Win een Gazelle E-Bike van 2.249 euro door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Boek een Texel arrangement en maak kans.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Texel.net, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win een Gazelle E-Bike van 2.249 euro' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Texel.net te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win een Gazelle E-Bike van 2.249 euro!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win een Gazelle E-Bike van 2.249 euro!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Texel.net en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Boek een Texel arrangement en maak kans

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-een-gazelle-e-bike-van-2249-euro/53669/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]