Win een foto vergroting op A3 met je foto van de maand

Prijsvraag van Rootsmagazine.nlWin een foto vergroting op A3 met je foto van de maand. Op Rootsmagazine.nl. Antwoord of uitleg: Win de Fotowedstrijd. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Rootsmagazine.nl?
Ga naar Win een foto vergroting op A3 met je foto van de maand. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Win de Fotowedstrijd.

Je maakt dan op Rootsmagazine.nl kans op de volgende prijs: Win een foto vergroting op A3 met je foto van de maand door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Win de Fotowedstrijd.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Rootsmagazine.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win een foto vergroting op A3 met je foto van de maand' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Rootsmagazine.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win een foto vergroting op A3 met je foto van de maand!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win een foto vergroting op A3 met je foto van de maand!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Rootsmagazine.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Win de Fotowedstrijd

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-een-foto-vergroting-op-a3-met-je-foto-van-de-maand/43696/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]