Win een echte jaren 80 discobal

Prijsvraag van Vtwonen.nlWin een echte jaren 80 discobal. Op Vtwonen.nl. Antwoord of uitleg: Wil jij kans maken? Vul dan het winformulier in. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Vtwonen.nl?
Ga naar Win een echte jaren 80 discobal. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Wil jij kans maken? Vul dan het winformulier in.

Je maakt dan op Vtwonen.nl kans op de volgende prijs: Win een echte jaren 80 discobal door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Wil jij kans maken? Vul dan het winformulier in.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Vtwonen.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win een echte jaren 80 discobal' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Vtwonen.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win een echte jaren 80 discobal!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win een echte jaren 80 discobal!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Vtwonen.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Wil jij kans maken? Vul dan het winformulier in

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-een-echte-jaren-80-discobal/54606/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]