Win de cd van Lisa Batiashvili violiste.

Prijsvraag van Classicstogo.nl.


Win de cd van Lisa Batiashvili violiste. Op Classicstogo.nl. Antwoord of uitleg: Antwoord : Georgie en win de cd met werk van Russische componist Sergei Prokofiev. Win op PrijzenZolder.nl


Zelf meedoen aan de winactie van www.Classicstogo.nl?
Ga naar Win de cd van Lisa Batiashvili violiste. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Antwoord : Georgie en win de cd met werk van Russische componist Sergei Prokofiev.


Je maakt dan op Classicstogo.nl kans op de volgende prijs: Win de cd van Lisa Batiashvili violiste door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Antwoord : Georgie en win de cd met werk van Russische componist Sergei Prokofiev.


Tweet PrijzenZolder.nl en win
meer winnenWil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

  • Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Classicstogo.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win de cd van Lisa Batiashvili violiste' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En.. deel deze prijs!

Prijsvraag van Classicstogo.nl delen

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Classicstogo.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win de cd van Lisa Batiashvili violiste!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)