Win concert tickets voor heavy metal bands en optredens

Prijsvraag van Lordsofmetal.nlWin concert tickets voor heavy metal bands en optredens. Op Lordsofmetal.nl. Antwoord of uitleg: Mail en win een concert kaartje. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Lordsofmetal.nl?
Ga naar Win concert tickets voor heavy metal bands en optredens. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Mail en win een concert kaartje.

Je maakt dan op Lordsofmetal.nl kans op de volgende prijs: Win concert tickets voor heavy metal bands en optredens door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Mail en win een concert kaartje.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Lordsofmetal.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win concert tickets voor heavy metal bands en optredens' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Lordsofmetal.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win concert tickets voor heavy metal bands en optredens!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win concert tickets voor heavy metal bands en optredens!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Lordsofmetal.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Mail en win een concert kaartje

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-concert-tickets-voor-heavy-metal-bands-en-optredens/44029/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]