Win bijna 40.000 euro aan goodies Jan Trakteert

Prijsvraag van Jan-magazine.nlWin bijna 40.000 euro aan goodies Jan Trakteert. Op Jan-magazine.nl. Antwoord of uitleg: Kras de code die je bij het jubileum nummer van JAN hebt gevonden. Vul wincode in. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Jan-magazine.nl?
Ga naar Win bijna 40.000 euro aan goodies Jan Trakteert. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Kras de code die je bij het jubileum nummer van JAN hebt gevonden. Vul wincode in.

Je maakt dan op Jan-magazine.nl kans op de volgende prijs: Win bijna 40.000 euro aan goodies Jan Trakteert door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Kras de code die je bij het jubileum nummer van JAN hebt gevonden. Vul wincode in.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Jan-magazine.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win bijna 40.000 euro aan goodies Jan Trakteert' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Jan-magazine.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win bijna 40.000 euro aan goodies Jan Trakteert!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win bijna 40.000 euro aan goodies Jan Trakteert!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Jan-magazine.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Kras de code die je bij het jubileum nummer van JAN hebt gevonden. Vul wincode in

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-bijna-40000-euro-aan-goodies-jan-trakteert/49376/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]