Win bier proeven en bitterballen bij Bar Leonardo.

Prijsvraag van Tilburg.com.


Win bier proeven en bitterballen bij Bar Leonardo. Op Tilburg.com. Antwoord of uitleg: Naar wie is Bar Leonardo vernoemd? Oplossing : B) Leonardo da Vinci. Win op PrijzenZolder.nl


Zelf meedoen aan de winactie van www.Tilburg.com?
Ga naar Win bier proeven en bitterballen bij Bar Leonardo. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Naar wie is Bar Leonardo vernoemd? Oplossing : B) Leonardo da Vinci.


Je maakt dan op Tilburg.com kans op de volgende prijs: Win bier proeven en bitterballen bij Bar Leonardo door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Naar wie is Bar Leonardo vernoemd? Oplossing : B) Leonardo da Vinci.


Tweet PrijzenZolder.nl en win
meer winnenWil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

  • Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Tilburg.com, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win bier proeven en bitterballen bij Bar Leonardo' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En.. deel deze prijs!

Prijsvraag van Tilburg.com delen

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Tilburg.com te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win bier proeven en bitterballen bij Bar Leonardo!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)