Win 50 euro shoptegoed van Kaya Sieraden

Prijsvraag van Kikiskloset.nlWin 50 euro shoptegoed van Kaya Sieraden. Op Kikiskloset.nl. Antwoord of uitleg: Volg alle stappen op en plaats reactie op Blog. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Kikiskloset.nl?
Ga naar Win 50 euro shoptegoed van Kaya Sieraden. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Volg alle stappen op en plaats reactie op Blog.

Je maakt dan op Kikiskloset.nl kans op de volgende prijs: Win 50 euro shoptegoed van Kaya Sieraden door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Volg alle stappen op en plaats reactie op Blog.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Kikiskloset.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win 50 euro shoptegoed van Kaya Sieraden' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Kikiskloset.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win 50 euro shoptegoed van Kaya Sieraden!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win 50 euro shoptegoed van Kaya Sieraden!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Kikiskloset.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Volg alle stappen op en plaats reactie op Blog

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-50-euro-shoptegoed-van-kaya-sieraden/54018/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]