Win 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo of cadeaukaart

Prijsvraag van Jumbo.comWin 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo of cadeaukaart. Op Jumbo.com. Antwoord of uitleg: Vul het Jumbo klant tevredenheids onderzoek in en maak kans op gratis shoppen. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Jumbo.com?
Ga naar Win 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo of cadeaukaart. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Vul het Jumbo klant tevredenheids onderzoek in en maak kans op gratis shoppen.

Je maakt dan op Jumbo.com kans op de volgende prijs: Win 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo of cadeaukaart door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Vul het Jumbo klant tevredenheids onderzoek in en maak kans op gratis shoppen.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Jumbo.com, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo of cadeaukaart' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Jumbo.com te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo of cadeaukaart!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo of cadeaukaart!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Jumbo.com en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Vul het Jumbo klant tevredenheids onderzoek in en maak kans op gratis shoppen

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-1-minuut-gratis-winkelen-bij-jumbo-of-cadeaukaart/50631/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]