Win 1 minuut gratis winkelen bij Dirk in de bespaarweken

Prijsvraag van Dirk.nl/bespaarwekenWin 1 minuut gratis winkelen bij Dirk in de bespaarweken. Op Dirk.nl/bespaarweken. Antwoord of uitleg: Kras je unieke code die je ontvangt bij de kassa als je boodschappen doet en check deze.. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Dirk.nl/bespaarweken?
Ga naar Win 1 minuut gratis winkelen bij Dirk in de bespaarweken. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Kras je unieke code die je ontvangt bij de kassa als je boodschappen doet en check deze..

Je maakt dan op Dirk.nl/bespaarweken kans op de volgende prijs: Win 1 minuut gratis winkelen bij Dirk in de bespaarweken door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Kras je unieke code die je ontvangt bij de kassa als je boodschappen doet en check deze..

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Dirk.nl/bespaarweken, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win 1 minuut gratis winkelen bij Dirk in de bespaarweken' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Dirk.nl/bespaarweken te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win 1 minuut gratis winkelen bij Dirk in de bespaarweken!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win 1 minuut gratis winkelen bij Dirk in de bespaarweken!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Dirk.nl/bespaarweken en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Kras je unieke code die je ontvangt bij de kassa als je boodschappen doet en check deze.

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-1-minuut-gratis-winkelen-bij-dirk-in-de-bespaarweken/47457/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]