Win 1 jaar lang Vifit Sport en gratis Runner's World

Prijsvraag van Vifit.nlWin 1 jaar lang Vifit Sport en gratis Runner's World. Op Vifit.nl. Antwoord of uitleg: Open elke dag vakje Vifit Sportzomer Kalender. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Vifit.nl?
Ga naar Win 1 jaar lang Vifit Sport en gratis Runner's World. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Open elke dag vakje Vifit Sportzomer Kalender.

Je maakt dan op Vifit.nl kans op de volgende prijs: Win 1 jaar lang Vifit Sport en gratis Runner's World door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Open elke dag vakje Vifit Sportzomer Kalender.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Vifit.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Win 1 jaar lang Vifit Sport en gratis Runner's World' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Vifit.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Win 1 jaar lang Vifit Sport en gratis Runner's World!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Win 1 jaar lang Vifit Sport en gratis Runner's World!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Vifit.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Open elke dag vakje Vifit Sportzomer Kalender

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/win-1-jaar-lang-vifit-sport-en-gratis-runners-world/52054/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]