Waterstad FM prijzen en muziek van de radio winnen

Prijsvraag van Waterstadfm.nl/actiesWaterstad FM prijzen en muziek van de radio winnen. Op Waterstadfm.nl/acties. Antwoord of uitleg: Win een muziek-cd, toegangskaartjes naar een concert, film op dvd en meer leuke prijzen van deze radiozender uit het hart van Friesland. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Waterstadfm.nl/acties?
Ga naar Waterstad FM prijzen en muziek van de radio winnen. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Win een muziek-cd, toegangskaartjes naar een concert, film op dvd en meer leuke prijzen van deze radiozender uit het hart van Friesland.

Je maakt dan op Waterstadfm.nl/acties kans op de volgende prijs: Waterstad FM prijzen en muziek van de radio winnen door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Win een muziek-cd, toegangskaartjes naar een concert, film op dvd en meer leuke prijzen van deze radiozender uit het hart van Friesland.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Waterstadfm.nl/acties, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Waterstad FM prijzen en muziek van de radio winnen' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Waterstadfm.nl/acties te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Waterstad FM prijzen en muziek van de radio winnen!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Waterstad FM prijzen en muziek van de radio winnen!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Waterstadfm.nl/acties en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Win een muziek-cd, toegangskaartjes naar een concert, film op dvd en meer leuke prijzen van deze radiozender uit het hart van Friesland

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/waterstad-fm-prijzen-en-muziek-van-de-radio-winnen/43262/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]