Mini Cooper winnen

Prijsvraag van Win-een-mini-cooper.nlMini Cooper winnen. Op Win-een-mini-cooper.nl. Antwoord of uitleg: Speel en win en stel je Mini Cooper samen. Je mag zelf het interieur uitkiezen, de kleur van je nieuwe Mini auto en ook nog de velgen. Je kunt kiezen uit Chili red, Yellow en Pepper White als autolak en van binnen heb je de keuze uit zwarte leren autostoelen of van stof. Weet jij al welke kleur Mini je wilt winnen met deze autoprijs winactie?. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Win-een-mini-cooper.nl?
Ga naar Mini Cooper winnen. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Speel en win en stel je Mini Cooper samen. Je mag zelf het interieur uitkiezen, de kleur van je nieuwe Mini auto en ook nog de velgen. Je kunt kiezen uit Chili red, Yellow en Pepper White als autolak en van binnen heb je de keuze uit zwarte leren autostoelen of van stof. Weet jij al welke kleur Mini je wilt winnen met deze autoprijs winactie?.

Je maakt dan op Win-een-mini-cooper.nl kans op de volgende prijs: Mini Cooper winnen door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Speel en win en stel je Mini Cooper samen. Je mag zelf het interieur uitkiezen, de kleur van je nieuwe Mini auto en ook nog de velgen. Je kunt kiezen uit Chili red, Yellow en Pepper White als autolak en van binnen heb je de keuze uit zwarte leren autostoelen of van stof. Weet jij al welke kleur Mini je wilt winnen met deze autoprijs winactie?.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Win-een-mini-cooper.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Mini Cooper winnen' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Win-een-mini-cooper.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Mini Cooper winnen!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Mini Cooper winnen!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Win-een-mini-cooper.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Speel en win en stel je Mini Cooper samen. Je mag zelf het interieur uitkiezen, de kleur van je nieuwe Mini auto en ook nog de velgen. Je kunt kiezen uit Chili red, Yellow en Pepper White als autolak en van binnen heb je de keuze uit zwarte leren autostoelen of van stof. Weet jij al welke kleur Mini je wilt winnen met deze autoprijs winactie?

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/mini-cooper-winnen/43104/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]