Mamaplaats zoekt testers - Prijsvraag van Mamaplaats.nl/test


Geplaatst op: Vrijdag 13 Oktober 2017

Mamaplaats zoekt testers op Mamaplaats.nl/test. Antwoord of uitleg : Op Mamaplaats kun jij je opgeven als testmoeder. Dit kun je al in je zwangerschap doen of wanneer je een baby of opgroeiende kinderen hebt. Je kunt flessen, buggy's, auto's, fietsen, babyproducten en kinderspeelgoed testen. Ook als er geen aanbod is kun jij je aanmelden. Je ontvangt een nieuwsbrief zodra er nieuwe testproducten zijn.. Win op PrijzenZolder.nl


Hello Fresh winactie

Maak bij Mamaplaats.nl/test kans op de volgende prijs: Mamaplaats zoekt testers door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! Het antwoord of de opdracht is: Op Mamaplaats kun jij je opgeven als testmoeder. Dit kun je al in je zwangerschap doen of wanneer je een baby of opgroeiende kinderen hebt. Je kunt flessen, buggy's, auto's, fietsen, babyproducten en kinderspeelgoed testen. Ook als er geen aanbod is kun jij je aanmelden. Je ontvangt een nieuwsbrief zodra er nieuwe testproducten zijn..

Zelf meedoen aan de winactie van www.Mamaplaats.nl/test?
Ga dan naar de prijsvraag van Mamaplaats.nl/test om kans te maken op deze prijs!
Het antwoord en of de opdracht is: Op Mamaplaats kun jij je opgeven als testmoeder. Dit kun je al in je zwangerschap doen of wanneer je een baby of opgroeiende kinderen hebt. Je kunt flessen, buggy's, auto's, fietsen, babyproducten en kinderspeelgoed testen. Ook als er geen aanbod is kun jij je aanmelden. Je ontvangt een nieuwsbrief zodra er nieuwe testproducten zijn.Like, Google+ of Tweet PrijzenZolder.nl & win!
 
 

meer winnenWil jij meer gratis prijzen als Mamaplaats zoekt testers winnen?
Of meedoen aan een andere prijsvraag? Kies hiernaast wat jij wilt winnen & doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

  • Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Mamaplaats.nl/test, want het is altijd mogelijk dat zij naast de prijs 'Mamaplaats zoekt testers' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En.. deel deze prijs!

Prijsvraag van Mamaplaats.nl/test delen

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Mamaplaats.nl/test te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Mamaplaats zoekt testers!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)