Mamaplaats zoekt testers

Prijsvraag van Mamaplaats.nl/testMamaplaats zoekt testers. Op Mamaplaats.nl/test. Antwoord of uitleg: Op Mamaplaats kun jij je opgeven als testmoeder. Dit kun je al in je zwangerschap doen of wanneer je een baby of opgroeiende kinderen hebt. Je kunt flessen, buggy's, auto's, fietsen, babyproducten en kinderspeelgoed testen. Ook als er geen aanbod is kun jij je aanmelden. Je ontvangt een nieuwsbrief zodra er nieuwe testproducten zijn.. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Mamaplaats.nl/test?
Ga naar Mamaplaats zoekt testers. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Op Mamaplaats kun jij je opgeven als testmoeder. Dit kun je al in je zwangerschap doen of wanneer je een baby of opgroeiende kinderen hebt. Je kunt flessen, buggy's, auto's, fietsen, babyproducten en kinderspeelgoed testen. Ook als er geen aanbod is kun jij je aanmelden. Je ontvangt een nieuwsbrief zodra er nieuwe testproducten zijn..

Je maakt dan op Mamaplaats.nl/test kans op de volgende prijs: Mamaplaats zoekt testers door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Op Mamaplaats kun jij je opgeven als testmoeder. Dit kun je al in je zwangerschap doen of wanneer je een baby of opgroeiende kinderen hebt. Je kunt flessen, buggy's, auto's, fietsen, babyproducten en kinderspeelgoed testen. Ook als er geen aanbod is kun jij je aanmelden. Je ontvangt een nieuwsbrief zodra er nieuwe testproducten zijn..

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Mamaplaats.nl/test, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Mamaplaats zoekt testers' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Mamaplaats.nl/test te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Mamaplaats zoekt testers!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Mamaplaats zoekt testers!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Mamaplaats.nl/test en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Op Mamaplaats kun jij je opgeven als testmoeder. Dit kun je al in je zwangerschap doen of wanneer je een baby of opgroeiende kinderen hebt. Je kunt flessen, buggy's, auto's, fietsen, babyproducten en kinderspeelgoed testen. Ook als er geen aanbod is kun jij je aanmelden. Je ontvangt een nieuwsbrief zodra er nieuwe testproducten zijn.

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/mamaplaats-zoekt-testers/43056/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]