Maak kans op een reis cheque t.w.v. 2.000 euro.

Prijsvraag van Jumbo.com.


Maak kans op een reis cheque t.w.v. 2.000 euro. Op Jumbo.com. Antwoord of uitleg: Koop 2 bussen Pringles 165g. Maak een foto van jou in je Koningsdagoutfit met bus Pringles. Win op PrijzenZolder.nl


Zelf meedoen aan de winactie van www.Jumbo.com?
Ga naar Maak kans op een reis cheque t.w.v. 2.000 euro. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Koop 2 bussen Pringles 165g. Maak een foto van jou in je Koningsdagoutfit met bus Pringles.


Je maakt dan op Jumbo.com kans op de volgende prijs: Maak kans op een reis cheque t.w.v. 2.000 euro door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Koop 2 bussen Pringles 165g. Maak een foto van jou in je Koningsdagoutfit met bus Pringles.


Tweet PrijzenZolder.nl en win
meer winnenWil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

  • Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Jumbo.com, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Maak kans op een reis cheque t.w.v. 2.000 euro' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En.. deel deze prijs!

Prijsvraag van Jumbo.com delen

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Jumbo.com te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Maak kans op een reis cheque t.w.v. 2.000 euro!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)