Leifheit Profi XL-set vloerwisser en wateremmer

Prijsvraag van Sante.nlLeifheit Profi XL-set vloerwisser en wateremmer. Op Sante.nl. Antwoord of uitleg: Invullen en lid worden Sante nieuwsbrief om kans te maken. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Sante.nl?
Ga naar Leifheit Profi XL-set vloerwisser en wateremmer. Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Invullen en lid worden Sante nieuwsbrief om kans te maken.

Je maakt dan op Sante.nl kans op de volgende prijs: Leifheit Profi XL-set vloerwisser en wateremmer door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Invullen en lid worden Sante nieuwsbrief om kans te maken.

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Sante.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Leifheit Profi XL-set vloerwisser en wateremmer' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Sante.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Leifheit Profi XL-set vloerwisser en wateremmer!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: Leifheit Profi XL-set vloerwisser en wateremmer!
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van Sante.nl en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Invullen en lid worden Sante nieuwsbrief om kans te maken

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/leifheit-profi-xl-set-vloerwisser-en-wateremmer/53531/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]