Lege Batterijen lever ze in en win een reischeque of rode pluim cadeaubon voor b.v. toegangskaartjes.. - Prijsvraag van Legebatterijen.nl


Geplaatst op: Zondag 05 November 2017

Lege Batterijen lever ze in en win een reischeque of rode pluim cadeaubon voor b.v. toegangskaartjes.. op Legebatterijen.nl. Antwoord of uitleg : Verzamel 10 lege batterijen, stop ze in een zakje met je naam en adres en lever ze in bij inleverpunt bij jou in de buurt. Totaal worden er 103 zakjes elke maand als winnaar uit de inzamelbakken voor lege batterijen getrokken en winnen een prijs.. Win op PrijzenZolder.nl


Hello Fresh winactie

Maak bij Legebatterijen.nl kans op de volgende prijs: Lege Batterijen lever ze in en win een reischeque of rode pluim cadeaubon voor b.v. toegangskaartjes.. door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! Het antwoord of de opdracht is: Verzamel 10 lege batterijen, stop ze in een zakje met je naam en adres en lever ze in bij inleverpunt bij jou in de buurt. Totaal worden er 103 zakjes elke maand als winnaar uit de inzamelbakken voor lege batterijen getrokken en winnen een prijs..

Zelf meedoen aan de winactie van www.Legebatterijen.nl?
Ga dan naar de prijsvraag van Legebatterijen.nl om kans te maken op deze prijs!
Het antwoord en of de opdracht is: Verzamel 10 lege batterijen, stop ze in een zakje met je naam en adres en lever ze in bij inleverpunt bij jou in de buurt. Totaal worden er 103 zakjes elke maand als winnaar uit de inzamelbakken voor lege batterijen getrokken en winnen een prijs.Like, Google+ of Tweet PrijzenZolder.nl & win!
 
 

meer winnenWil jij meer gratis prijzen als Lege Batterijen lever ze in en win een reischeque of rode pluim cadeaubon voor b.v. toegangskaartjes.. winnen?
Of meedoen aan een andere prijsvraag? Kies hiernaast wat jij wilt winnen & doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

  • Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Legebatterijen.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast de prijs 'Lege Batterijen lever ze in en win een reischeque of rode pluim cadeaubon voor b.v. toegangskaartjes..' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En.. deel deze prijs!

Prijsvraag van Legebatterijen.nl delen

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van Legebatterijen.nl te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: Lege Batterijen lever ze in en win een reischeque of rode pluim cadeaubon voor b.v. toegangskaartjes..!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)