Lege Batterijen lever ze in en win een reischeque of rode pluim cadeaubon voor b.v. toegangskaartjes..

Prijsvraag van Legebatterijen.nlLege Batterijen lever ze in en win een reischeque of rode pluim cadeaubon voor b.v. toegangskaartjes... Op Legebatterijen.nl. Antwoord of uitleg: Verzamel 10 lege batterijen, stop ze in een zakje met je naam en adres en lever ze in bij inleverpunt bij jou in de buurt. Totaal worden er 103 zakjes elke maand als winnaar uit de inzamelbakken voor lege batterijen getrokken en winnen een prijs.. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.Legebatterijen.nl?
Ga naar Lege Batterijen lever ze in en win een reischeque of rode pluim cadeaubon voor b.v. toegangskaartjes... Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Verzamel 10 lege batterijen, stop ze in een zakje met je naam en adres en lever ze in bij inleverpunt bij jou in de buurt. Totaal worden er 103 zakjes elke maand als winnaar uit de inzamelbakken voor lege batterijen getrokken en winnen een prijs..

Je maakt dan op Legebatterijen.nl kans op de volgende prijs: Lege Batterijen lever ze in en win een reischeque of rode pluim cadeaubon voor b.v. toegangskaartjes.. door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Verzamel 10 lege batterijen, stop ze in een zakje met je naam en adres en lever ze in bij inleverpunt bij jou in de buurt. Totaal worden er 103 zakjes elke maand als winnaar uit de inzamelbakken voor lege batterijen getrokken en winnen een prijs..

Engie prijsvraag

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van Legebatterijen.nl, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs 'Lege Batterijen lever ze in en win een reischeque of rode pluim cadeaubon voor b.v. toegangskaartjes..' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!