538 acties, Radio538 prijzen, concerttickets, party vakantie, wintersport en muziek-cd's

Prijsvraag van 538.nl/acties538 acties, Radio538 prijzen, concerttickets, party vakantie, wintersport en muziek-cd's . Op 538.nl/acties. Antwoord of uitleg: Speel mee met bekende radiospelletjes zoals Hoger Lager, luister naar songs en bel als jij concertkaartjes wil winnen van de artiest van de week. Hoor jij het prijsvragen woord op Radio 538 van een te winnen prijs zoals een party-vakantie? Doe dan mee met de bel & winacties. (€ 0,45 per gesprek of sms).. Win op PrijzenZolder.nl

Zelf meedoen aan de winactie van www.538.nl/acties?
Ga naar 538 acties, Radio538 prijzen, concerttickets, party vakantie, wintersport en muziek-cd's . Om kans te maken en deze prijs te winnen. Het antwoord en of de opdracht is : Speel mee met bekende radiospelletjes zoals Hoger Lager, luister naar songs en bel als jij concertkaartjes wil winnen van de artiest van de week. Hoor jij het prijsvragen woord op Radio 538 van een te winnen prijs zoals een party-vakantie? Doe dan mee met de bel & winacties. (€ 0,45 per gesprek of sms)..

Je maakt dan op 538.nl/acties kans op de volgende prijs: 538 acties, Radio538 prijzen, concerttickets, party vakantie, wintersport en muziek-cd's door mee te doen aan de prijsvraag of winactie! En dit is wat je er voor moet doen : Speel mee met bekende radiospelletjes zoals Hoger Lager, luister naar songs en bel als jij concertkaartjes wil winnen van de artiest van de week. Hoor jij het prijsvragen woord op Radio 538 van een te winnen prijs zoals een party-vakantie? Doe dan mee met de bel & winacties. (€ 0,45 per gesprek of sms)..

Tweet PrijzenZolder.nl en win

Wil jij meer gratis prijzen winnen?
Of meedoen aan andere prijsvragen?
Kies hiernaast wat jij wilt winnen en doe mee

Doe gratis mee aan deze winactie

Gebruik de prijsvraag zoekfunctie om te kijken naar meer prijsvragen van 538.nl/acties, want het is altijd mogelijk dat zij naast deze prijs '538 acties, Radio538 prijzen, concerttickets, party vakantie, wintersport en muziek-cd's ' die je kunt winnen, ook nog andere prijzen weggeven!

En deel deze prijs

Klik op Facebook of Twitter om de winactie van 538.nl/acties te delen met je vrienden, of vul het formulier in om een vriend(in) op de hoogte te brengen van de prijs: 538 acties, Radio538 prijzen, concerttickets, party vakantie, wintersport en muziek-cd's !

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Hieronder de email die hij/zij ontvangt: (zijn/haar naam wordt automatisch meegenomen)

Hoi [naam vriend(in)],

Via PrijzenZolder heb ik een prijsvraag gevonden waarmee je kans maakt op deze prijs: 538 acties, Radio538 prijzen, concerttickets, party vakantie, wintersport en muziek-cd's !
Dit lijkt mij wel iets voor jou!

De winactie is van 538.nl/acties en het enigste wat je hoeft te doen is het volgende antwoord of de opdracht te doen: Speel mee met bekende radiospelletjes zoals Hoger Lager, luister naar songs en bel als jij concertkaartjes wil winnen van de artiest van de week. Hoor jij het prijsvragen woord op Radio 538 van een te winnen prijs zoals een party-vakantie? Doe dan mee met de bel & winacties. (€ 0,45 per gesprek of sms).

Meedoen kan op:
http://www.prijzenzolder.nl/prijsvraag/538-acties-radio538-prijzen-concerttickets-party-vakantie-wintersport-en-muziek-cds/42897/0.html

Ik heb deze prijsvraag doorgestuurd via http://www.prijzenzolder.nl waar ik regelmatig te vinden ben. Elke dag kun je hier gratis meedoen aan nieuwe prijsvragen!

Het handige is dat het antwoord al bij de prijsvraag staat, dus lekker makkelijk om mee te doen
;-)

Groeten,
[jouw naam]